Градско зеленило

 

Првих дана пролећа радници Градског зеленила приводе крају пролећне радове на редовном одржавању зеленила на јавним површинама у Лозници. Успели смо, по налогу ЈП“Град“, да урадимо детаљно чишћење и грабуљање травњака у свим парковима у граду, као и у кориту реке Штире, затим окопавање, плевљење и прихрану новопосађених садница декоративног шибља, дрвећа, ружа, перена и сезонског цвећа. Урађено је више врста резидбе шибља, дрвећа, ружа и живих ограда, како у граду тако и у парку у Лешници и Месној заједници Градилиште.

Обавештавамо грађане да ћемо у периоду од 26.03.2014.године до 04.04.2014.године вршити радове на уређењу и сечи дрвећа на јавним површинама у граду. Због тога молимо грађане да приликом паркирања возила обрате пажњу на обележена стабла вишегодишњег дрвећа и уклоне возила како би нам омогућили несметан рад, а своја возила заштитили од могућих оштећења.

Упоредо са чишћењем, окопавањем и резидбом, ради се, по Програму радова за 2014.годину, попуна недостајућих садница ружа, перена, сезонског цвећа и др.

У припреми је производња садница сезонског цвећа за мајску садњу.

Овај унос је објављен под Вести. Забележите сталну везу.