Close

Вести

У поподневним сатима смо од грађана добили пријаву да се у граду налази повређено маче. Маче коме је реп био повређен исти дан је збринуто и после операције и опоравка га је удомио наш суграђанин Стеван. Захваљујемо му се на хуманом гесту.

mace

mace1

07.07.2016

У парку код железничке станице пронађен је пас расе Ирски Сетер, мужјак, стар око 1,5 годину, није обележен микрочипом. Власник нека се јави на телефон зоохигијенске службе.

pas

09.04.2016.

На изложби паса у Лозници која је одржана 09.04.2016 приказали смо неколико паса из прихватилишта како би промовисали удомљавање.Том приликом смо разговарали са заинтересованим посетиоцима и поделили флајере о удомљавању паса и одговорном власништву.

izlozba

izlozba2

23.03.2016.

Почетком Марта смо у прихватилишту имали посету представнице Аустријског удружења за заштиту животиња Tierschutz-Direkt и донаторке која нам је у протеклом периоду обезбедила донације за прихватилиште-Даниеле Брзобохате. Приликом посете она је детаљно обишла прихватилиште, прегледала псе, упознала се са проблемима које треба решити и донирала храну. У току њеног боравка састала се и са представницима градске управе и понудила помоћ у решавању проблема паса луталица.

renoviranje

renoviranje

29.12.2015.

У прихватилишту за напуштене псе смо уз помоћ донатора променили кров на 16 боксова и изградили надстрешницу изнад кућица на задњем делу прихватилишта.

renoviranje

renoviranje

renoviranje

28.10.2015.

У прихватилишту за псе у Лозници је у току замена старих кућица за псе и постављање нових. На овај начин ће се обезбедити боља термичка изолација и псима ће бити удобније у хладним зимским данима који следе.

renoviranje

renoviranje