Aктуелно

Лепо време у фебруару омогућава запосленим у овом предузећу да нормално обављају уобичајене активности на одржавању јавних површина у граду.  Приводе се крају послови на уклањању опалог листа у градским парковима и спроводе припреме за орезивање прераслих стабала на зеленим површинама.

                                        ***********************************

Уобичајено је да служба градске чистоће у фебруару има потешкоћа у обављању свакодневних активности, пре свега због ниских температура и снега по коловозу. Неуобичајено лепо и топло време, међутим омогућава нам сада да се послови изношења смећа обављају без икаквог застоја, док се чишћење улица и тротоара обавља такође нормално. Ако се овако време продужи могуће је и да се прањем улица почне много раније него што је уобичајено.

                                        ***********************************

У току је подела обрачуна и опомена за кориснике закупа на градском гробљу па обавештавамо све дужнике да своје обавезе на време измире како би биле избегнуте све непријатности у случају судских спорова.

                                      **********************************

Потписан уговор за одржђавање кишне канализације у граду Лозница за 2014. Годину. Извођач радова је КЈП „Наш дом“, а наручилац је ЈП „Град“ Лозница.

Вредност уговорених радова је 4.500.000,00 динара са ПДВ-ом.

Поред чишћења и продувавања сливника и шахти, вршиће и замену украдених решетки сливника и замену украдених поклопаца шахти.

Налоге за извршење свих наведених радова даваће ЈП „Град“.

Овај унос је објављен под Вести. Забележите сталну везу.